FIȘĂ DE ÎNSCRIEREADMITERE ONLINE este o aplicație care vine în sprijinul candidaților, pentru a fluidiza procesul de înscriere în vederea admiterii la SNSPA.
Candidații vor completa online FIȘA DE ÎNSCRIERE cu toate datele cerute de legislația în vigoare.
Reguli de completare a FIȘEI DE ÎNSCRIERE :
  1. Datele introduse se vor scrie cu MAJUSCULE, CU DIACRITICE şi FĂRĂ GHILIMELE
  2. Toate câmpurile vor fi completate corect şi complet, fără prescurtări, inclusiv denumirile instituţiilor de învăţământ absolvite, conform documentelor depuse la dosarul de admitere (ex: COLEGIUL NAŢIONAL GHEORGHE LAZĂR, UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI)
  3. Mediile se vor scrie de forma: 8.45 (cu 'punct')
  4. Dacă aveţi mai multe prenume, acestea se vor trece toate, conform actului de identitate
  5. Câmpurile de date se completează fără a se lăsa un spaţiu liber la început
  6. Pentru a trece la introducerea datelor, selectaţi de pe acestă pagină FIŞĂ NOUĂ şi apoi apăsaţi butonul Continuaţi.
Semnalarea unei erori pe o pagină a FIŞEI conduce la reluarea întregului proces de completare în pagina respectivă.

După introducerea tuturor datelor solicitate, apăsaţi butonul TRIMITE şi se generează FIŞA DE ÎNSCRIERE în format .pdf . Este recomandabil să salvaţi documentul .pdf pe calculatorul dvs. şi să verificaţi toate datele înainte de tipărire. În cazul în care observaţi unele greşeli, aveţi posibilitatea de a le corecta, alegând opţiunea MODIFICARE FIŞĂ de pe acestă pagină.

FIŞA DE ÎNSCRIERE, corectă, se tipăreşte FAŢĂ-VERSO şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul dumneavoastră de înscriere.

În cazul în care nu aţi tipărit FIŞA DE ÎNSCRIERE vă rugăm să reţineţi COD FIŞA care este tipărit pe prima pagina, jos.

Dacă aveţi întrebări privind completarea online a FIŞEI DE ÎNSCRIERE, puteţi trimite un e-mail pe adresa: admitere.snspa@gmail.com. În acest sens este recomandabil să consultaţi lista de întrebări şi răspunsuri privind admiterea la SNSPA la adresa: www.admitere.snspa.ro.În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, am luat la cunoștință și sunt de acord în mod expres și neechivoc ca datele introduse în acest formular: să fie prelucrate, utilizate și stocate de către SNSPA, pentru gestionarea situațiilor școlare pe durata desfășurării studiilor și întocmirea actelor de studii; să fie transmise de către SNSPA, dacă este cazul, către instituțiile publice care le solicită. SNSPA stochează datele colectate în condiţii de siguranţă, iar furnizarea acestora se realizează conform legislaţiei în vigoare. Pentru informații suplimentare privind Politica de confidențialitate, accesați link-ul http://snspa.ro/wp-content/uploads/2018/09/Politica-de-confidentialitate-SNSPA-v2.pdf